Efter regn kommer solsken #100daychallenge

Inga kommentarer

Idag har jag varit ledig vilket har gjort att jag rör mig betydligt mindre än igår. Tycker det är intressant att se skillnaden och framför allt att den är så stor.

Dennis och jag skulle gymma men han fick lite ont om tid så jag körde ett pass själv. Först blev det 15 mins på cross trainern och sedan 30 mins bröstpass. Kändes hyfsat idag och mycket bättre än igår. Till luch åt jag thaisoppa och avocadomacka och till middag blev det pannbiffar och rotfrukter i ugn, inte det nyttigaste kanske men grymt gott! Har även ätit nötter nu på kvällen men än så länge tycker jag att jag hållit mig till reglerna jag satt upp. Har dock bara gått 3 dagar 🙂

I morgon är det oklart om det blir ett benpass på gymmet eller en lång promenad och 30 mins hemma. Har träningsvärk i hela kroppen så det kan vara skönt att låta den vila en dag.

Nästa vecka börjar handbollsträningarna som vanligt och då får man ganska mycket gratisträning vilket alltid är nice.

dag-3