En passiv dag #100daychallenge

Inga kommentarer

Planeringen var att gå ut och springa idag men det blev en passiv dag, kände att de senaste gympassen gjorde sig påminda så istället för löpning valde jag att gå en timme istället. Jag fick ett sms om att mitt pulsband kommit och fanns och hämta vid tobaksaffären vid lilla torget.

Så jag gick fram och tillbaka dit.

I morgon är det handbollsträning så då räknar jag det som dagens träningspass, kommer nog inte köra med pulsbandet även om det vore bra att se hur mycket man förbrukar under en träning.

Det har dykt upp lite symboler under dagsdiagrammet, trekanterna är varningar för att jag är passiv och hjärtat är när jag provade att göra lite armhävningar med pulsbandet. Tror det kommer bli kanon att kombinera dem, så har man svart på vitt på hur mycket man rör sig.

 

Veckorapport:

Startvikt torsdag 1 Jan: 91,4 kg

Nuvarande vikt måndag 5 Jan 90,0 kg

Kommentar: Tror att vågen visade något för mycket på torsdagen så det är lite tidigt att säga att jag gått ner 1,4 kg men jag skriver upp det som står på vågen så får vi se längre fram. (Väger mig på morgonen innan frukost)

 

dag-5