Ett avslutat kapitel #100daychallange

Inga kommentarer

Tanken var ju ändå att skriva ett inlägg när jag klarat av de hundra dagarna, men det blev inte så. Inte för att jag fuskade och gav upp utan snarare för att jag inte är någon bra bloggare. Allting som blir det ”måste” blir något jobbigt och istället för att det var kul att skriva om mina resultat (för jag gick ner ganska mycket) så blev det något tråkigt istället.

Men jag tänkte ändå skriva en uppdatering av läget. Efter ca 6 veckor slutade jag träna. Jag drog på mig någon typ av förkylning eller något och kom av mig helt oh trots ett par tappra försök från Dennis så har jag inte tränat mer än ett par gånger de senaste två månaderna.

Ändå fortsatte jag gå ner i vikt, det visar hur mycket fokuset ligger i att hålla sin kost. Som bäst var jag nere på 83,6 kg innan jag vände upp och avslutade utmaningen på 84,5 kg. Jag är grymt nöjd men lite besviken på hur lätt det ändå var att gå ner i vikt om man bara har disciplin och jag kan inte låta bli att bli lite irriterad på mig själv att jag inte klarar att hålla en balanserad nivå på mitt sockerintag. Något som borde vara så enkelt blir ändå onödigt svårt.

Jag är glad att jag genomförde utmaningen och är nöjd med resultatet. Och med det sagt avslutar jag detta kapitel och fortsätter med nya utmaningar.