Jag har inte slutat! #100daychallenge

Inga kommentarer

Det är helt värdelöst, så fort man skippar en dag med bloggandet så rullar det bara vidare och nu har jag missat att skriva om 5 träningsdagar!

Lördagen och söndagen blev ”vilodagar” förutom att gå till och från jobbet tog jag en extra promenad på söndagen för att kompensera att jag inte tränade. Tyvärr glömde jag helt bort att ta på mig armbandet så söndagen blev helt nollad. Så jag räknar med att söndagen såg ungefär likadan ut som lördagen.

dag-10

Måndagen blev det invägning på morgonen innan frukost, landade på 88,9 kg alltså minus 1,1 kg vilket känns bra och nu känner jag faktiskt skillnad på kläder osv, framför allt jobbbyxorna. På kvällen blev det gym med Dennis, ett bröst tricepspass med några magövningar på slutet. Ganska segt om jag inte minns fel.

dag-11

Tisdagen var det handbollsträning, och så fort man har handboll så passar det som en utmärkt ursäkt att inte göra något annat den dagen (man ska ju ändå träna på kvällen) så tisdagen spenderades mest hemma i lägenheten. Har lyckats lägga upp 3 texter på destinationthailand.nu, så någonting gjorde jag i alla fall.

dag-14

Igår (onsdag) var jag verkligen pepp på att träna men sen gick bara mer och mer av dagen och när Emelie sa att hon skulle träna på torsdagen istället så bangade jag. Dumt.

dag-13

Och idag (torsdag) var det handbollsträning igen plus arbete vilket gjorde att jag kom upp i över 100% vilket alltid är skönt!

dag-12

Maten under dagarna har varit ok, har fått svårt att äta gröten på morgonen så ibland har jag bara ätit en macka för att sedan vänta på lunchen. De dagarna jag varit hemma har jag ätit soppa med avocadomacka till. Håller mig rätt bra på det. Annars blir det mycket kaffe och te. Är absolut småhungrig men suget som fanns där förut börjar försvinna. Nu gäller det bara att inte låta det komma tillbaka!

Tanken är att vi ska gymma efter jobbet i morgon och då tycker jag att veckan blivit rätt skaplig ändå. Lyckas man dessutom lägga på ett träningspass på söndag så är det helt ok. Målet är helt klart 88 kg på måndag.