Om gårdagen var jobbig… #100daychallenge

Inga kommentarer

Om gårdagen var jobbig så har dagen varit ännu värre. Jag vet inte vad det är med mig och havregrynsgröt men jag blir typ mer hungrig när jag ätit det än innan, så dagen har typ gått ut på att gå runt och vara hungrig…

Lyckades ändå palla oss iväg till gymmet efter jobbet, körde först 15 mins på cross trainern och sedan 40 mins ryggpass. Var riktigt tungt men känns skönt att jag tog mig dit. Till middag blev det räksallad och lite nötter till filmen, annars har jag klarat mig ganska bra. Åt två frallor idag, blir det stora minuset.

Har fortfarande inte fått min pulsklocka så aktiviteten är typ promenad till jobbet, på jobbet, promenad till gymmet och 15 mins på cross trainen och promenaden hem fån gymmet. Så man får väl lägga på 40 mins ryggpass också J

I morgon blir det bröstpass med Dennis. Får se hur länge jag orkar i det här tempot 🙂

dag-2