Still going strong #100daychallange

Inga kommentarer

Nu har det gått en månad sedan jag började med 100daychallange och jag tänkte mest meddela att jag fortfarande kör på, även om jag är dålig på att uppdatera.

Vågen har sagt sitt och i måndags så vägde jag 87 blankt, dock tror jag inte att jag gått ner något denna vecka som har varit en ”mellanvecka” med färre träningar och sämre kost. Dock så har jag gått ner 4,4 kg på en månad och även om jag är väldigt nöjd med resultatet så vet jag att det kommer bli jobbigare och jobbigare att fortsätta ner mot 84-85 som är målvikten. Därför har jag börjat fundera lite kring hur jag ska kunna fortsätta på detta spår även efter de 100 dagarna. Det är ju jättebra att gå ner i vikt, men om man går upp lika fort så lär man hamna i en klassisk ”jojobantning” istället för att ändra sina vanor och få långsiktiga resultat.

Var ute och åt med handbollslaget igår och åt kött, pommes och bea. Vi har även gjort scones 2 gånger denna vecka, annars har jag ätit som veckorna innan. Ska försöka styra upp det med start i morgon. Målet är att träna minst 4 gånger i veckan (7 gånger var ohållbart, men en bra start) och inte äta något ”onyttigt”. Men nu har skolan börjat och jag försöker jobba på med destinationthailand.nu så jag har inte riktigt så mycket tid som förut. Men just nu ligger fokus på att inte ge upp. 32 dagar är trots allt rekord när det kommer till att inte äta godis/glass/fikabröd/chips osv så varje ny dag är en liten seger i sig : )